Circa 1.850 de imigranţi nord-africani, salvaţi luni în sudul Mării Mediterane

Nave militare şi comerciale au salvat, luni, aproximativ 1.850 de imigranţi care pluteau în derivă în sudul Mării Mediterane, anunţă Paza de Coastă italiană citată de site-ul cotidianului Le Figaro.

262 afișări
Imaginea articolului Circa 1.850 de imigranţi nord-africani, salvaţi luni în sudul Mării Mediterane

Circa 1.850 de imigranţi nord-africani, salvaţi luni în sudul Mării Mediterane

Nava Diciotti, aparţinând Pazei de Coastă italiene, a salvat 740 de imigranţi din două ambarcaţiuni observate în Canalul Sicilia.

O navă militară, Cigala Fulgosi, a recuperat alţi 225 de imigranţi nord-africani care se aventuraseră spre Europa la bordul unor bărci pneumatice.

O navă comercială a salvat alte 117 persoane.

Alţi 738 de imigranţi au fost recuperaţi de nava Frankfurt, din cadrul dispozitivului european Eunavformed.

Mii de imigranţi extracomunitari s-au înecat în Marea Mediterană în cursul anului 2015, în tentativa de a ajunge în ţări ale Uniunii Europene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici