Circa 20 de pasageri, uitaţi într-un vagon al Eurotunnel

Aproximativ 20 de pasageri ai Eurotunnel au parcurs de două ori traseul dintre Anglia şi Franţa, după ce au fost uitaţi într-un vagon, a anunţat miercuri compania.

60 afișări
Imaginea articolului Circa 20 de pasageri, uitaţi într-un vagon al Eurotunnel

Circa 20 de pasageri, uitaţi într-un vagon al Eurotunnel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pasagerii au plecat din Folkestone, pe coasta engleză, sâmbătă, la ora 08.50 (10.50 ora României). Aceştia se aflau la bordul a şapte vehicule îmbarcate în acelaşi vagon dar, la sosirea la Calais, în nordul Franţei, personalul care se ocupă de debarcare nu a deschis vagonul, crezându-l gol.

Acesta se afla în spatele unui alt vagon lăsat gol din cauza unei scurgeri de carburant.

Pasagerii au fost nevoiţi astfel să facă drumul înapoi. Doar la revenirea în Folkestone, după ce au traversat a doua oară tunelul, ei au fost remarcaţi. Un nou traseu, la treilea, le-a fost oferit pentru a merge până la urmă la Calais.

"Le-am cerut scuze. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în cei 16 ani, este foarte jenant pentru noi", a recunoscut miercuri un purtător de cuvânt al Eurotunnel la Londra.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici