CNN: Cum ar putea câştiga Donald Trump un nou mandat prezidenţial în 2020

Preşedintele american Donald Trump ar putea câştiga un nou mandat prezidenţial în luna noiembrie datorită creşterii economiei Statelor Unite şi a măsurilor împotriva terorismului, relatează CNN.

1037 afișări
Imaginea articolului CNN: Cum ar putea câştiga Donald Trump un nou mandat prezidenţial în 2020

CNN: Cum ar putea câştiga Donald Trump un nou mandat prezidenţial în 2020. Sursă foto: Profimedia

Aproximativ 55% din americani aprobă acţiunile lui Trump în economie, în timp ce 40% nu sunt de acord cu acestea.

Măsurile privind combaterea terorismului reprezintă cea de a doua categorie în care americanii consideră că Trump a excelat.

În ceea ce priveşte munca sa în general, doar 43% dintre americani sunt de acord cu activitatea acestuia, în timp ce 53% nu sunt de acord.

Potrivit CNN, istoria alegerilor prezidenţiale sugerează că economia reprezintă principalul subiect pentru alegători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici