Cod roşu de viscol în vestul Ungariei

Serviciul meteorologic ungar a emis sâmbătă o avertizare cod roşu pentru vestul Ungariei, unde se înregistrează căderi de zăpadă şi vânt puternic.

121 afișări
Imaginea articolului Cod roşu de viscol în vestul Ungariei

Cod roşu de viscol în vestul Ungariei (Imagine: Mediafax Foto)

Sute de maşini şi un tren sunt blocate din cauza condiţiilor meteorologice, iar vântul, cu viteze de 60 - 80 de kilometri/oră, a perturbat serios traficul în vestul şi nord-vestul Ungariei.

Serviciul feroviar Mavinform a anunţat că trenurile internaţionale care vin din Austria au întârzieri de 80 - 100 de minute la Budapesta, iar mai multe garnituri au fost nevoite să schimbe locomotivele la graniţă.

Purtătorul de cuvânt al căilor ferate a precizat că trenurile care vin din vestul Ungariei către Budapesta au întârzieri de circa 60 de minute.

Tot în vestul Ungariei, în comitatul Fejer, mai multe sate au fost izolate din cauza căderilor de zăpadă.

Poliţia şi serviciul naţional pentru gestionarea dezastrelor au recomandat evitarea călătoriilor şi echiparea corespunzătoare în cazul deplasărilor strict necesare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici