Comandantul unui oraş din regiunea Zaporojie a fost grav rănit după ce maşina lui a explodat

Comandantul instalat de Rusia într-un oraş din sudul Ucrainei a fost grav rănit marţi într-o explozie, a declarat pentru Reuters un oficial local, ultimul dintr-o serie de asasinate în zonele ocupate din sudul Ucrainei.

3494 afișări
Imaginea articolului Comandantul unui oraş din regiunea Zaporojie a fost grav rănit după ce maşina lui a explodat

Vladimir Rogov, un oficial din administraţia susţinută de Rusia din regiunea Zaporojie, a acuzat iniţial guvernul ucrainean pentru moartea lui Artyom Bardin. 

Ulterior, Rogov a postat pe internet un mesaj în care spunea că Bardin se lupta pentru viaţa sa după ce a suferit pierderi importante de sânge şi şi-a pierdut un picior.

Presa rusă a declarat anterior că Bardin a fost spitalizat şi se afla în stare critică după ce maşina sa a explodat în faţa clădirii administrative a oraşului Berdiansk din regiunea Zaporojie, un port de la Marea Azov cu aproximativ 100.000 de locuitori care a fost capturat de trupele ruseşti în februarie.

Şeful adjunct al poliţiei rutiere din oraş a murit pe 26 august după ce a fost rănit în explozia unei bombe, au declarat oficialii locali. 

Pe 30 august, Alexei Kovalev, un fost deputat al partidului preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, devenit oficial susţinut de Rusia în regiunea Herson, a fost împuşcat mortal.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici