COMENTARIU Romania-Insider.com: "România moare. Va trebui să se gândească în curând dacă să importe imigranţi în număr mare"

Un comentariu publicat de Paul Wood pe site-ul Romania-Insider.com atrage atenţia asupra ratei mici a naşterilor din ţara noastră şi a numărului mare de avorturi, autorul concluzionând că în acest ritm "România moare" şi că ţara noastră va trebui "să se gândească în curând" la importarea unui număr mare de imigranţi.

20326 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Romania-Insider.com: "România moare. Va trebui să se gândească în curând dacă să importe imigranţi în număr mare"

COMENTARIU Romania-Insider.com: "România moare. Va trebui să se gândească în curând dacă să importe imigranţi în număr mare" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"România moare. Numărul naşterilor este prea mic pentru a menţine populaţia, numărul avorturilor este foarte mare, deşi este mai mic decât a fost, milioane de oameni au plecat şi alte milioane vor să plece. România va trebui în curând să se gândească dacă să importe un număr mare de imigranţi şi dacă da de unde şi unde îi va duce", scrie Paul Wood în romania-insider.com.

Autorul articolului îi laudă pe românii din Marea Britanie, despre care afirmă că "în cea mai mare parte aduc beneficii Marii Britanii", precizând că "o mică parte dintre imigranţii români comit infracţiuni" în Marea Britanie. "Românii sunt, în cea mai mare parte, imigranţi foarte buni", conchide Paul Wood.

Autorul laudă faptul că, datorită Uniunii Europene, "dreptul la muncă al românilor în Marea Britanie este foarte sigur".

În privinţa discriminării, Paul Wood vede ca "straniu faptul că românii se plâng de discriminare" din moment ce, în opinia sa, "majoritatea urăsc ţiganii".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici