Comisia Europeană a aprobat crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina

Comisia Europeană a aprobat, miercuri, crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina, iniţiativă promovată de eurodeputatul PSD, Victor Negrescu, şi susţinută de circa 90 de eurodeputaţi: „Asta înseamnă să te lupţi pentru ideile tale şi să influenţezi lucrurile prin politică”

2161 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană a aprobat crearea unui coridor umanitar pentru Ucraina

„Ca urmare a demersului pe care l-am iniţiat, în ultimele zile, privind crearea unui coridor umanitar pentru #Ucraina, iniţiativă susţinută de circa 90 de eurodeputaţi, Comisia Europeană a aprobat astăzi instituirea acestui mecanism”, anunţă Victor Negrescu.

În scrisoarea sa, Negrescu a solicitat suport pentru familiile cu copii, crearea unui coridor pentru transportul ajutorului umanitar către Ucraina, dar şi un sprijin integrat la nivel european.

„Iată că toate aceste lucruri se regăsesc în propunerea Comisiei Europene de astăzi. Mă bucur că solicitarea noastră a produs rezultate şi că executivul european şi statele membre au ascultat apelul şi argumentele noastre. Asta înseamnă să te lupţi pentru ideile tale şi să influenţezi lucrurile prin politică”, conchide europarlamentarul social-democrat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici