Condoleezza Rice admite că există şanse să candideze la funcţia de vicepreşedinte SUA

Secretarul de Stat american Condoleezza Rice a admis că există şanse, deşi reduse, să fie interesată să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA într-un tandem cu republicanul John McCain.

18 afișări
Imaginea articolului Condoleezza Rice admite că există şanse să candideze la funcţia de vicepreşedinte SUA

Condoleezza Rice admite că există şanse să candideze la funcţia de vicepreşedinte SUA (Imagine: Mediafax Foto)

La insistenţele unui jurnalist, Rice nu a respins direct posibilitatea de a fi interesată să candideze în tandem cu candidatul republican la preşedinţie.

Rice l-a lăudat pe senatorul de Arizona, explicând totuşi că la sfârşitul mandatului administraţiei George W. Bush intenţionează să meargă la casa ei din California.

"Senatorul McCain este un american extraordinar, un lider într-adevăr remarcabil şi un adevărat patriot", a declarat secretarul de Stat.

"Voi reveni la Universitatea Stanford. Voi reveni în California", a răspuns ea la o întrebare privind viitoarele ambiţii politice.

Prezenţa secretarului de Stat la reuniunea unui grup de lobby conservator luna trecută a alimentat speculaţiile privind posibilitatea candidaturii pentru funcţia de vicepreşedinte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici