Condoleezza Rice cere Pakistanului să coopereze "urgent" în cazul atentatelor din Bombay

Pakistanul trebuie să coopereze "urgent şi cu hotărâre" în ancheta privind atentatele din Bombay, a declarat miercuri, la New Delhi, secretarul de Stat american Condoleezza Rice.

20 afișări
Imaginea articolului Condoleezza Rice cere Pakistanului să coopereze "urgent" în cazul atentatelor din Bombay

Pranab Mukherjee şi Condoleezza Rice (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Trebuie să acţionăm urgent şi cu hotărâre. Pakistanul trebuie să acţioneze urgent şi cu hotărâre", a declarat Rice înainte de o întrevedere cu ministrul indian de Externe, Pranab Mukherjee şi cu premierul Manmohan Singh.

Rice a sosit miercuri în India, în încercarea de a reduce tensiunile şi de a promova cooperarea cu Pakistanul în ancheta privind atentatele din Bombay.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici