Confirmare oficială: Vladimir Putin va face o vizită de două zile în Coreea de Nord

  • Vizita preşedintelui rus Vladimir Putin în Coreea de Nord a fost confirmată în mod oficial.
  • Putin va sta în Coreea două zile.
  • Vizita începe marţi.
Urmărește
206 afișări
Imaginea articolului Confirmare oficială: Vladimir Putin va face o vizită de două zile în Coreea de Nord

Confirmare oficială: Vladimir Putin va face o vizită de două zile în Coreea de Nord

Preşedintele rus Vladimir Putin va vizita Coreea de Nord marţi şi miercuri, au confirmat oficiali din ambele ţări.

„La invitaţia preşedintelui Afacerilor de Stat al RPDC, Kim Jong Un, Vladimir Putin va efectua o vizită de stat în Republica Populară Democrată Coreea în perioada 18-19 iunie”, a transmis Kremlinul, potrivit Sky News.

Din Coreea de Nord, Vladimir Putin va pleca în Vietnam unde va sta până pe 20 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici