Copiii lui Joe Biden fac mărturisiri: „Noi avem o regulă în familia noastră pe care o respectăm mereu”

  • Preşedintele SUA, Joe Biden, este un tată devotat.
  • Puţini ştiu că Joe Biden a trecut printr-un accident în care şi-a pierdut prima soţie şi un copil.
  • Atât nepoţii, cât şi copiii lui Joe Biden sunt foarte uniţi şi mândri de noul Preşedinte.
9647 afișări
Imaginea articolului Copiii lui Joe Biden fac mărturisiri: „Noi avem o regulă în familia noastră pe care o respectăm mereu”

Copiii lui Joe Biden fac mărturisiri: „Noi avem o regulă în familia noastră pe care o respectăm mereu”

În toată campania electorală, Joe Biden a pus accentul pe familia sa. Noul Preşedinte al Statelor Unite ale Americii trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Jill Biden, însă puţini ştiu prin ce tragedie a trecut.

Viaţa de familie a preşedintelui nu a fost deloc uşoară. Acesta şi-a pierdut prima soţie şi unul dintre cei trei copii, într-un tragic accident de maşină. Cu actuala soţie, Jill Biden are o fată, pe Ashley Blazer Biden.

„Tata este atât de empatic, încât are capacitatea de a recunoaşte durerea, de a simţii durerea celorlalţi. Noi avem o regulă în familia noastră, pe care o respectăm mereu. Indiferent cu cine sau unde este tata, în orice întâlnire, dacă un copil sună, va trebui să iasă”, a spus Ashley Blazer Biden.

Naomi Biden a postat o poză pe contul său oficial de Twitter, alături de descrierea „oricine vrea să ajungă la Joe Biden, va trebui să treacă de noi mai întâi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici