Coronavirus: Alte 115 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1289

Alte 115 cazuri de infectare cu Covid-19 au fost confirmate joi în Republica Moldova, au anunţat joi iautorităţile, fiind testate 534 de persoane. Bilanţul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 1289, potrivit portalului Unimedia.

341 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Alte 115 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1289

Coronavirus: Încă 115 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova. Bilanţul a ajuns la 1289

Potrivit ministrului Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, din 115 cazuri confirmate 3 sunt de import- Federaţia Rusă, Germania, Italia. 112 cazuri sunt cu transmitere locală: Chişinău-40, Făleşti-14, Ştefan-Vodă-12, stânga Nistrului-10, Orhei-6, Glodeni-5, Comrat-4, Cahul, Criuleni-câte trei cazuri, Căuşeni, Rezina, Soroca,Străşeni-câte 2 cazuri, Briceni, Cimişlia, Floreşti, Leova, Taraclia, Teleneşti, Ungheni-câte un caz.

Miercuri, au fost procesate cele mai multe teste, de până acum, şi anume 629. Rezultate pozitive au primit 118 oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici