Coronavirus în lume LIVE UPDATE 27 decembrie. În Africa sunt peste 2,6 milioane de cazuri COVID-19

  • Două ţări din Europa au început vaccinarea anti-COVID sâmbătă
  • Ţările de Jos cer test COVID-19 negativ pentru toţi călătorii cu vârsta peste 13 ani
  • Noua variantă a virusului SARS-CoV-2 prezentă în Marea Britanie a ajuns şi într-o altă ţară din UE, ulterior cazurilor identificate în Franţa
888 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 27 decembrie. În Africa sunt peste 2,6 milioane de cazuri COVID-19

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 27 decembrie. Noua tulpină COVID-19. Încă o ţară din UE a identificat un caz de infectare

Beijing testează 800.000 locuitori după ce au fost descoperite două cazuri de transmitere intercomunitară 
 
 
În Africa sunt peste 2,6 milioane de cazuri COVID-19. 60.000 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza bolii
 
Noua tulpină a virusului a fost descoperită în Africa de Sud în cursul săptămânii. Ulterior, mai multe ţări din lume au restricţionat acceselor pasagerilor care vin despre Africa. 

 

Toate persoanele cu vârsta de peste 13 ani care călătoresc în Regatul Ţărilor de Jos trebuie să prezinte test COVID negativ, începând din data de 29 decembrie, a transmis, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe. Fără test, pasagerii nu se pot îmbarca în avion.

 

 

  • Totodată, noua tulpină a fost identificată şi în Spania

Patru cazuri confirmate de contaminare cu noua variantă britanică a Covid-19 au fost detectate la Madrid. Sunt primele cazuri identificate în Spania, a anunţat guvernul sâmbătă,, 26 decembrie, notează Le Figaro.

Toate cazurile au legătură cu persoane care au sosit recent din Regatul Unit, a declarat numărul doi al autorităţilor sanitare din regiune, Antonio Zapatero, într-o conferinţă de presă. 

 

  • Numărul total de cazuri de infecţii cu coronavirus în Rusia a depăşit sâmbătă 3 milioane, după ce în ultimele 24 de ore s-au înegistrat 29.258 de cazuri noi şi 567 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici