Coronavirus UK: O femeie în vârstă de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectată cu virusul

În Marea Britanie, situaţia pandemiei de coronavirus a început să se agraveze din ce în ce mai mult, iar virusul face victime pe capete. O veste îngrijorătoare, care trage multe semne de întrebare, este moartea unei britanice care nu avea alte afecţiuni medicale.

4856 afișări
Imaginea articolului Coronavirus UK: O femeie în vârstă de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectată cu virusul

Coronavirus UK: O femeie în vârstă de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectată cu virusul

 

Potrivit Daily Mail, Caroline Saunby a murit la vârsta de 48 de ani. Era mamă a doi băieţi gemeni în vârstă de şase ani şi a fost infectată cu coronavirus, aceasta neavând alte afecţiuni medicale. Mai întăi, britanica s-a îmbolnăvit, iar apoi a fost găsită decedată în casă şi dusă la spitalul universitar James Cook din Middlesbrough.
 
Conform spuselor familiei, simptomele s-au înrăutăţit, iar Caroline făcea eforturi mari să respire, înainte de a pierde bătălia cu infecţia. Anunţul decesului a fost postat pe reţelele de socializare de către sora ei, Sarah Javis care în urma acestei pierderi a transmis un mesaj în încercarea de a-i încuraja pe ceilalţi să respecte toate măsurile de precauţie necesare şi să ia în serios ameninţarea coronavirusului.
 
„Viaţa noastră a fost distrusă pentru totdeauna de acest virus oribil pe care oamenii încă nu îl iau în serios. Caroline avea 48 de ani, era în formă şi sănătoasă, fără alte problem medicale şi a fost luată de lângă noi în patru zile. Când vor începe oamenii să ia asta în serios pe cât trebuie?” , a scris sora ei pe Facebook.
 
Caroline Saunby s-a îmbolnăvit joia trecută, iar duminică a decedat. Aceasta lasă în urma ei pe cei doi fii gemeni, Joseph şi Elliot, dar şi pe soţul Vic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici