Covid-19: În Marea Britanie, barurile din Parlament scapă de restricţii

  • Barurile din Parlamentul britanic scapă de restricţiile impuse celorlalte localuri
  • Acestea nu se vor închide după ora 22
  • Acest lucru se datorează unei prevederi anunţate de Boris Johnson
438 afișări
Imaginea articolului Covid-19: În Marea Britanie, barurile din Parlament scapă de restricţii

Covid-19: În Marea Britanie, barurile din Parlament scapă de restricţiile impuse celorlalte restaurante şi localuri

CORONAVIRUS - În timp ce Marea Britanie a decretat închiderea pentru baruri şi restaurante începând cu ora 22, The Times anunţă că localurile din Parlamentul britanic nu sunt supuse noilor reguli de sănătate.

Într-adevăr, sala de mese pentru membrii Parlamentului, camera pentru fumători, pavilionul de pe terasă, sala Pugin (sala de biliard) şi salonul de ceai nu sunt supuse inchiderii la ora 22 pentru a contracara coronavirusul. În plus, nu li se cere să colecteze datele de contact de la clienţi, iar clienţii nu trebuie să poarte mască, notează Times.

Acest lucru se datorează reglementărilor anunţate de Boris Johnson săptămâna trecută, care afirmă că „localurile la locul de muncă pot rămâne deschise acolo unde nu există o alternativă practică pentru personal”.

„Continuăm să respectam distanţarea socială şi măsurile de curăţenie pentru un loc de muncă sigur, pentru a reduce transmiterea bolilor prin semnalizarea distanţării sociale, sisteme cu sens unic, scaune mai îndepărtate, plăţi fără contact ”, a declarat parlamentul britanic pentru The Times.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici