COVID-19: Scoţia va interzice consumaţia în interiorul localurilor timp de mai mult de două săptămâni

  • Premierul scoţian Nicola Sturgeon a anunţat o interdicţie la nivel naţional de a se consuma în interiorul puburilor, barurilor şi restaurantelor
  • În cinci zone se constată o situaţie îngrijorătoare: Greater Glasgow şi Clyde, Lanarkshire, Lothians, Ayrshire şi Arran şi Forth Valley
  • Hotelurile pot servi rezidenţilor mese de seară, dar nu alcool.
179 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Scoţia va interzice consumaţia în interiorul localurilor timp de mai mult de două săptămâni

Premierul Nicola Sturgeon a anunţat o interdicţie la nivel naţional de a se consuma în interiorul puburilor, barurilor şi restaurantelor din Scoţia timp de mai mult de două săptămâni, cu închiderea completă a tuturor spaţiilor autorizate din zona centrală, unde ratele de infecţie se accelerează cel mai rapid.

S-au confirmat că alte 1.054 de persoane au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în ultimele 24 de ore iar primul ministru a spus că sunt realizate aceste măsuri pentru „a opri o creştere îngrijorătoare în infecţie ”.

Timp de 16 zile, de vineri la ora 18:00, toate pub-urile, barurile, restaurantele şi cafenelele trebuie să funcţioneze numai în timpul zilei, între orele 06:00 şi 18:00 şi numai pentru serviciul de alimente şi băuturi nealcoolice. Aceştia pot continua să servească alcool în aer liber până la ora 22:00.

În cinci zone se constată o situaţie îngrijorătoare: Greater Glasgow şi Clyde, Lanarkshire, Lothians, Ayrshire şi Arran şi Forth Valley -, toate spaţiile autorizate trebuie să se închidă atât în ​​interior, cât şi în exterior, deşi se poate lua masa.

Hotelurile pot servi rezidenţilor mese de seară, dar nu alcool. Cafenelele care nu au licenţă alcoolică vor putea rămâne deschise până la ora 18:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici