Creşte numărul de cazuri de coronavirus în Italia, dar nu îl depăşeşte pe cel din România/ În schimb, Franţa şi Spania au înregistrat peste 3.700 de cazuri în ultimele 24 de ore

Cu o populaţie de trei ori mai mare decât a României, Italia a înregistrat 642 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus şi şapte decese, în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul italian al Sănătăţii, conform cotidianului Corriere della Sera. Cu o populaţie egală cu a Italiei, Franţa are 3.776 de cazuri, situaţie comparabilă cu a României.

2247 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul de cazuri de coronavirus în Italia, dar nu îl depăşeşte pe cel din România/ În schimb, Franţa şi Spania au înregistrat peste 3.700 de cazuri în ultimele 24 de ore

Creşte numărul de cazuri de coronavirus şi în Italia, dar nu îl depăşeşte pe cel din România/ Franţa a înregistrat 3.776 de cazuri în ultimele 24 de ore

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, miercuri după-amiază, că bilanţul epidemic a ajuns la 35.412 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum este de 255.278.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 642 de cazuri noi de coronavirus, în creştere faţă de ziua anterioară, şi şapte decese. Este vorba de cel mai mare număr de infecţii înregistrat în 24 de ore începând din 23 mai până în prezent.

În momentul de faţă, în Italia sunt 15.360 de persoane care au coronavirus. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 204.506.

În România au fost înregistrate miercuri, 19 august, 1.409 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus).

Masca a devenit obligatorie în Italia, din 17 august, peste noapte în locurile publice. Ea trebuie purtată între 18.00 şi 6.00 dimineaţa acolo unde distanţa socială nu este posibilă. În plus, măsura închiderii cluburilor de noapte se aplică şi locurilor în aer liber unde oamenii dansează, cum ar fi plajele şi zonele comune din hoteluri.

 

Franţa a înregistrat 3.776 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore 

Franţa a înregistrat 3.776 de cazuri noi de coronavirus şi 17 decese în ultimele 24 de ore, a anunţat miercuri seară Direcţia Generală de Sănătate (DGS) de la Paris, potrivit cotidianului Le Figaro.

Numărul total al persoanelor decedate de Covid-19 în Franţa a ajuns la 30.468.

În prezent, în spitalele din Franţa sunt internate 4.806 persoane care au coronavirus.

În secţiile de terapie intensivă sunt în momentul de faţă 374 de pacienţi. "Regiunile Île-de-France, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Hauts-de-France şi Guyana au 70% dintre persoanele aflate la reanimare", precizează Direcţia Generală de Sănătate (DGS).

În prezent, pe teritoriul Franţei sunt 386 de focare epidemice active. "Transmiterea virusului se accentuează", a avertizat Direcţia Generală de Sănătate.

 

Spania raportează o nouă creştere record: peste 3700 de cazuri noi


Spania a raportat 3.715 de noi infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, a declarat miercuri ministerul sănătăţii. Potrivit Reuters, acesta marchează un nou record zilnic, deoarece ţara a ieşit dintr-un blocaj strict la sfârşitul lunii iunie.

Cazurile cumulate, care includ teste de anticorpi la pacienţii care s-au redresat deja, au crescut cu 6,671 până la 370,867, anunţă autorităţile din sănătate.
Datele UE arată că Spania a înregistrat cel mai mare număr de cazuri Covid-19 în Europa de Vest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
italia,
coronavirus,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici