CRIMĂ ORIBILĂ: Femeie de 73 de ani, incendiată în lift pentru că nu şi-a plătit o datorie - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat duminică pentru uciderea unei femei în vârstă de 73 de ani, incendiată în ascensorul clădirii în care locuia, atacatorul spunând poliţiei că femeia îi datora suma de 2.000 de dolari.

2389 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ ORIBILĂ: Femeie de 73 de ani, incendiată în lift pentru că nu şi-a plătit o datorie - VIDEO

CRIMĂ ORIBILĂ: Femeie de 73 de ani, incendiată în lift pentru că nu şi-a plătit o datorie

Jerome Isaac riscă să fie acuzat de crimă şi incendiere, precizează poliţia într-un comunicat. Victima a fost identificată ca fiind Deloris Gillespie. Isaac locuieşte tot în Brooklyn, dar nu la adresa la care a avut loc incidentul, mai precizează poliţia, citată de CNN.

El a declarat poliţiei că Gillespie îi datora 2.000 de dolari pentru munci pe care le-a efectuat pentru ea, a declarat comisarul adjunct Paul Browne, din cadrul Departamentului de Poliţie din New York (NYPD). Isaac s-a predat singur poliţiei în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică sau duminică dimineaţa, a adăugat el. Vecinii au declarat că femeia se întorcea în apartamentul ei, situat la etajul cinci al clădirii, în Prospect Heights, după ce a fost la cumpărături, sâmbătă.

Potrivit unei investigaţii preliminare, bărbatul stătea la uşa ascensorului, la etajul cinci, şi a atacat-o pe femeie în timp ce încerca să iasă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere aflate atât în interiorul, cât şi în afara ascensorului. Casetele video se află în posesia poliţiei, a precizat Browne.

Autorităţile cred că Isaac a stopit-o pe Gillespie cu un lichid inflamabil, probabil benzină, continuând să o stropească în timp ce a urmat-o înapoi în ascensor. Mai întâi, femeia a fost stropită pe faţă, a precizat Browne. Ulterior, utilizând "un aprinzător lung, ca cele pe care le foloseşti pentru a aprinde grătarul, a dat foc unui cocteil Molotov, de la care a aprins corpul femeii", a adăugat Browne.

Suspectul a ieşit din ascensor, a aruncat cocteilul Molotov înăuntru şi s-a întors să stropească femeia cu şi mai mult lichid, în timp ce aceasta ardea, afirmă aceeaşi sursă. Cadavrul femeii a fost găsit în urma unui apel de urgenţă, iar decesul a fost pronunţat pe loc, potrivit unui comunicat de presă al poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici