Crimă şocantă: O femeie a fost înjunghiată în faţa copilului ei, după ce criminalul I-A SCHIMBAT statusul pe Facebook

O femeie din Marea Britanie a fost înjunghiată mortal, chiar în propria casă, în faţa copilui ei în vârstă de patru ani. Înainte să fie omorâtă, criminalul i-a schimbat status-ul de Facebook.

263 afișări
Imaginea articolului Crimă şocantă: O femeie a fost înjunghiată în faţa copilului ei, după ce criminalul I-A SCHIMBAT statusul pe Facebook

Facebook (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia îl suspectează pe prietenul femeii, Ian Lowe, un soldat aflat în permisie din Afghanistan, care ar fi scris la statusul de Facebook al acesteia că are relaţii intime cu mai mulţi bărbaţi, informează Daily Mail.

Leanne McNuff, în vârstă de 24 de ani, i-a telefonat cu o oră înainte să fie înjunghiată cele mai bune prietene, căreia i-a spus că îi este teamă că cineva i-a spart contul de Facebook.

"Am vorbit cu ea cam cu 50 de minute înainte să se întâmple. Avea probleme cu contul de Facebook şi mi-a cerut să o ajut. Credea că cineva i-a spart contul şi i-a schimbat parola. Jaden (n.r. - fiul lui Leanne) era încă treaz şi îl auzeam pe fundal. Cineva îi schimbase status-ul pe Facebook şi spunea lucruri urâte despre ea. Lucruri care nu erau adevărate", a povestit Emma Barlow.

Mama lui Leanne nu înţelege cum s-a ajuns la acest deznodământ pentru ea. "Leanne era iubită de toată lumea. Era o tânără onestă. Toţi suntem devastaţi. Ne simţim amorţiţi şi goi. Leanne era o fată tânără, cu inima bună şi generoasă, care trăia şi respira pentru fiul ei, Jaden, care în schimb o idolatriza pe mama lui", a spus ea.

Se pare că relaţia dintre Leanne şi Ian se răcise în ultima perioadă, ea ajungând chiar să se despartă de el la ultima vizită a acestuia. "Se despărţise, dar Ian a reuşit să o convingă să se răzgândească", a spus un prieten de familie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici