Totul s-a spulberat printr-un simplu "click" pe Facebook. Ce a descoperit o femeie despre soţul său

Două americance au descoperit că sunt măritate cu acelaşi bărbat după ce Facebook i-a propus uneia dintre ele să se împrietenească cu cealaltă pentru că s-ar putea să o cunoască. Deşi nu a recunoscut-o pe "posibila cunoştinţă", femeia a văzut însă poze cu actualul soţ când se însura cu ea.

7489 afișări
Imaginea articolului Totul s-a spulberat printr-un simplu "click" pe Facebook. Ce a descoperit o femeie despre soţul său

Totul s-a spulberat printr-un simplu "click" pe Facebook. Ce a descoperit o femeie despre soţul său (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Gardianul Alan L. O'Neill, numele celui care era căsătorit cu cele două femei, a fost acuzat de bigamie şi va apărea în cursul acestei luni în faţa unui tribunal, informează BBC.

El s-a căsătorit pentru prima dată în 2001, pe când îl chema Alan Fulk, s-a mutat în 2009, şi-a schimbat numele şi s-a căsătorit din nou, fără însă să divorţeze.

Prima soţie a lui a fost cea care a observat că acesta s-a recăsătorit.

"Soţia numărul unu a intrat pe pagina de Facebook a soţiei cu numărul doi şi a văzut o poză a soţului ei cu un tort de nuntă", a relatat procurorul Mark Lindquist.

Dacă este considerat vinovat, Alan O'Neill poate fi condamnat la un an de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici