Criminal în serie în New York: Un cadavru decapitat, descoperit în apropiere de o vilă a lui Paul McCartney

Un cadavru decapitat al unei femei a fost descoperit pe o plajă din apropiere de reşedinţa pe care cântăreţul Paul McCartney o deţine în renumita zonă exclusivistă The Hamptons din statul New York.

203 afișări
Imaginea articolului Criminal în serie în New York: Un cadavru decapitat, descoperit în apropiere de o vilă a lui Paul McCartney

Criminal în serie în New York: Un cadavru decapitat, descoperit în apropiere de o vilă a lui Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia americană afirmă că acel trup a aparţinut celei mai recente dintre victimele unui criminal în serie care terorizează regiunea. Trupul decapitat a fost descoperit la mai puţin de 4,5 kilometri de proprietatea şi casa de vacanţă pe care starul britanic o deţine în The Hamptons, potrivit contactmusic.com.

Scafandrii americani au încercat să găsească în apă capul victimei, iar experţii criminologi au analizat urmele de pe plajă, încercând să descopere identitatea victimei.

Poliţia americană se află pe urmele unui criminal în serie despre care se crede că ar fi ucis cel puţin 10 femei în statul New York.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici