CRIZA IMIGRANŢILOR: Slovacia impune controale la frontierele cu Ungaria şi Austria

Slovacia introduce controale la frontierele cu Ungaria şi Austria, din cauza crizei imigraţiei, a anunţat luni Ministerul slovac de Interne, citat de agenţia DPA în pagina electronică.

804 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Slovacia impune controale la frontierele cu Ungaria şi Austria

Slovacia impune controale la frontierele cu Ungaria şi Austria

Ministerul slovac de Interne a precizat că "urmează exemplul Germaniei şi introduce controale temporare la frontiere".

În plus, 220 de poliţişti suplimentari vor fi mobilizaţi în zona de frontieră, a menţionat ministerul.

Tot luni, ministrul austriac de Interne, Johanna Mikl-Leitner, a anunţat că Austria va introduce cât de curând controale la frontiera cu Ungaria şi va menţine deschisă opţiunea efectuării de controale şi la graniţele cu alte ţări, din cauza crizei imigraţiei din Europa.

Ministerul german de Interne a dispus duminică introducerea de controale temporare la frontiera cu Austria, conform reglementărilor Schengen pentru cazuri de urgenţă, după măsuri similare adoptate la graniţa austriaco-ungară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici