Cum a arătat 2014 pentru Barack Obama. Cele mai spectaculoase momente de anul trecut cu preşedintele SUA - GALERIE FOTO

Barack Obama a publicat, pentru a şasea oară consecutiv, pe site-ul Casei Albe imagini din întregul an 2014. Toate momentele sunt captate de fotograful oficial al Casei Albe, Pete Souza.

877 afișări
Imaginea articolului Cum a arătat 2014 pentru Barack Obama. Cele mai spectaculoase momente de anul trecut cu preşedintele SUA - GALERIE FOTO

Cum a arătat 2014 pentru Barack Obama. Cele mai spectaculoase momente de anul trecut cu preşedintele SUA (Imagine: Casa Albă)

GALERIE FOTO

Una dintre fotografii, în care apar Barack Obama şi Vladimir Putin, este foarte sugestivă.

Relaţiile dintre Statele Unite şi Rusia sunt foarte reci în acest moment, în special din cauza anexării Crimeii şi războiului civil din Ucraina.

În alte poze, Barack Obama este surprins privind un autoportret al lui Rembrandt la muzeul Rijksmuseum din Amsterdam, alături de Papa Francisc, de copii sau de soţia sa, Michelle Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici