Cum să-ţi ascunzi adresa şi parcarea în Google Street View

  • Accesează Google Maps şi introdu adresa proprietăţii tale.
  • Caută pictograma Street View şi dă click pe ea.
  • Dacă vrei să estompezi imaginea, dă clic pe butonul “Raportează o problemă”.
1710 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi ascunzi adresa şi parcarea în Google Street View

Google Maps

Vrei să-ţi protejezi adresa locuinţei, parcarea automobilului şi identitatea pe Google Maps? Street View este o funcţie utilă de la Google care îţi permite să explorezi lumea în 3D.

Dar ce faci dacă nu vrei ca proprietatea ta să fie vizibilă pentru miliarde de oameni? Există o soluţie simplă: poţi cere Google să estompeze imaginea casei tale.

Un editor de la CNET îţi arată paşii necesari.

,,Odată ce ţi-ai localizat adresa locuinţei tale, accesaţi Google Street View, făcând click pe clădirea locuinţei tale. Acum că eşti pe Google Street View, caută butonul de raportează o problemă în dreapta jos a ecranului. Textul este foarte mic şi îl voi evidenţia cu mouse-ul peste el. Faci click pe raportează o problemă şi vei fi dus pe pagina de raportare a imaginilor inadecvate a Google Street View. În partea de sus a imaginii vei vedea adresa clădirii şi imaginea de pe Google Street View şi o poţi ajusta pentru a focaliza sau mări imaginea pe care o doreşti să fie estompată de Google. Mai jos ai opţiuni pentru a estompa chipul, locuinţa, automobilul meu sau numărul de înmatriculare sau un alt obiect", explică  Stephen Beacham, producător video senior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici