Curtea Penală Internaţională: Seif Al-Islam Kadhafi a fost agresat în detenţie

Seif Al-Islam Kadhafi, fiul fostului lider libian Muammar Kadhafi, a fost agresat în centrul de detenţie de la Zenten, unde este încarcerat sub acuzaţia de crime contra umanităţii, afirmă surse de la Curtea Penală Internaţională (CPI).

209 afișări
Imaginea articolului Curtea Penală Internaţională: Seif Al-Islam Kadhafi a fost agresat în detenţie

Seif Al-Islam Kadhafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Domnul Kadhafi a fost agresat fizic", susţine Xavier-Jean Keïta, consilier la Biroul pentru apărare al CPI. "În plus, suferă şi de alte probleme, din cauza lipsei de tratament dentar", adaugă Keita.

"A fost ţinut mult timp în izolare şi nu a putut primi vizitele oficialilor libieni", precizează avocatul CPI.

Instanţa internaţională ceruse miercuri Libiei, pentru a doua oară, să îl transfere imediat pe Seif Al-Islam.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici