Cutremur cu magnitudinea 7,7 în Pacific. A fost emisă avertizare de tsunami

  • Un cutremur cu magnitudinea 7,7 s-a produs în largul Noii Caledonii.
  • Mişcarea scoarţei terestre a declanşat o alertă de tsunami în Pacificul de Sud.
4376 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea 7,7 în Pacific. A fost emisă avertizare de tsunami

Avertizări de tsunami au fost emise vineri pentru ţările din Pacificul de Sud, după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade s-a produs la sud-est de Insulele Loyalty, în teritoriul francez Noua Caledonie, potrivit Reuters.

Avertizarea vizează Vanuatu, Fiji şi Noua Caledonie, a anunţat Centrul de alertă pentru tsunami din Pacific (PTWC). Autorităţile din Australia a declarat că există o ameninţare pentru insula Lord Howe din largul coastei sale estice.

Institutul seismologic din SUA a anunţat că seismul a avut loc la o adâncime de aproximativ 38 de kimometri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici