Cutremur cu magnitudinea de 6,2 în Georgia

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,2, s-a produs marţi în Georgia, la ora locală 03.41 (01.41 ora României), a anunţat institutul geologic american USGS.

102 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 6,2 în Georgia

Cutremur cu magnitudinea de 6,2 în Georgia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Epicentrul cutremurului a fost localizat la 156 de kilometri nord-vest de capitala Tbilisi şi, potrivit primelor informaţii, acesta nu a produs victime sau pagube materiale.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului georgian de Interne, Şota Utiaşvili, a declarat pentru AFP că epicentrul seismului se află în regiunea muntoasă Raşa, la frontiera cu Rusia şi Osetia de Sud.

"Nu au fost anunţate victime sau pagube", a adăugat el, precizând că ministerul menţine legătura cu oficialii din regiune.

Cutremurul a fost resimţit inclusiv la Tbilisi. Anul trecut, un seism a provocat moartea a 13 persoane şi rănirea altor aproximativ 100 în regiunea Caucazului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici