Cutremure în serie în Taiwan. Trei seisme puternice s-au produs în ultimele 24 de ore

Trei cutremure puternice s-au produs în ultimele 24 de ore în Taiwan, iar autorităţile au emis o avertizare de tsunami.

624 afișări
Imaginea articolului Cutremure în serie în Taiwan. Trei seisme puternice s-au produs în ultimele 24 de ore

Cutremure în serie în Taiwan. Trei seisme puternice s-au produs în ultimele 24 de ore

Primele două cutremure s-au produs sâmbătă în interval de o oră şi au avut magnitudinea 6,1 şi 5,2. Nu au fost raportate victime şi pagube materiale.

Duminică, aparatele seismologilor au înregistrat alt seism cu magnitudinea 5,9, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Presa taiwaneză a anunţat că o clădire în care se afla un magazin s-a prăbuşit, iar un vagon de tren a ieşit de pe şine într-o gară de pe coasta de est a insulei.

Centrul american de avertizare pentru tsunami a emis o avertizare după cutremur. Acesta a anunţat că valurile ar putea să apară pe o rază de 300 kilometri de-a lungul coastelor Taiwanului.

Şi agenţia din Japonia a emis o avertizare de valuri tsunami de un metru pentru o parte din prefectura Okinawa în urma cutremurului din Taiwan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici