Dans erotic la înălţime: O cursă aeriană, întoarsă din drum din cauza unei pasagere

O cursă aeriană pe ruta Moscova-Londra a fost întoarsă din drum la 15 minute după decolare, din cauza unei pasagere în stare de ebrietate, care a început să danseze erotic, stânjenind ceilalţi pasageri.

4130 afișări
Imaginea articolului Dans erotic la înălţime: O cursă aeriană, întoarsă din drum din cauza unei pasagere

Dans erotic la înălţime: O cursă aeriană, întoarsă din drum din cauza unei pasagere (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc vineri, potrivit poliţiei de transporturi din Rusia.

Echipajul aeronavei a anunţat, la 15 minute după decolare, că avionul se va întoarce pentru că respectiva pasageră avea un comportament "inadecvat".

Femeia, de 39 de ani, era beată şi deranja pasagerii, dansând erotic în faţa acestora.

La aterizarea avionului, femeia a fost ridicată de autorităţi şi dusă la un spital pentru "expertize medicale".

Consumul de alcool la bordul aeronavelor este interzis la companiile ruseşti, însă practica este extrem de răspândită printre pasagerii ruşi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici