DATORIA Statelor Unite a atins nivelul-record. Suma a crescut considerabil de când Donald Trump şi-a început mandatul

Datoria suverană a Statelor Unite a atins cel mai mare nivel de până acum, 22.000 de miliarde de dolari, anunţă Departamentul american al Trezoreriei, citat de CNBC şi Bloomberg.

2929 afișări
Imaginea articolului DATORIA Statelor Unite a atins nivelul-record. Suma a crescut considerabil de când Donald Trump şi-a început mandatul

Datoria suverană a Statelor Unite a atins nivelul-record de 22.000 de miliarde de dolari

Datoria totală a Statelor Unite ale Americii a ajuns la nivelul de 22.010 miliarde de dolari, a transmis Departamentul Trezoreriei.

La începerea mandatului preşedintelui Donald Trump, în ianuarie 2017, datoria suverană a SUA era de 19.950 de miliarde de dolari.

Datoria externă a Statelor Unite a crescut în ritm accelerat după reducerile de taxe în valoare de 1.500 de miliarde de dolari aprobate de preşedintele Donald Trump în decembrie 2017 şi în contextul aprobării de către Congres a majorării bugetului pentru apărare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici