De la Tupac la Lil Wayne: Eminem a dezvăluit care sunt, pentru el, cei mai buni rapperi din toate timpurile

  • „Rap God” şi-a împărtăşit lista cu cei mai mari rapperi din toate timpurile
  • Eminem a răspuns la un Tweet postat de YouTuber-ul NoLifeShaq, care a întrebat ”Care este cel mai bun rapper din toate timpurile”
  • Pe lista sa se află Lil Wayne, 2Pac, Royce da 5’9 ”, Jay-Z, Redman, Treach, Kool G Rap, Notoriu BIG şi Kxng Crooked
3815 afișări
Imaginea articolului De la Tupac la Lil Wayne: Eminem a dezvăluit care sunt, pentru el, cei mai buni rapperi din toate timpurile

De la Tupac la Lil Wayne: Eminem a dezvăluit care sunt, pentru el, cei mai buni rapperi din toate timpurile

Eminem îţi spune care sunt cei mai buni rapperi din toate timpurile. Top-ul vine la solicitarea youtuber-ului NoLifeShag. Pe lista lui Eminem se află Lil Wayne, 2Pac, Royce da 5’9 ”, Jay-Z, Redman, Treach, Kool G Rap, Notoriu BIG şi Kxng Crooked.

De-a lungul timpului Eminem şi-a arătat aprecierea şi faţă de rapperi precum LL Cool J, Nas, Joyner Lucas, Kendrick Lamar, J. Cole, Andre 3000, Rakim şi Big Daddy Kane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici