Dezastru în Thailanda după ce un depozit de artificii a explodat. Bilanţul tragediei se ridică la peste o sută de răniţi

O explozie a distrus un depozit de artificii din Thailanda, ucigând nouă persoane şi rănind peste o sută, a declarat un oficial local, citat de The Guardian.

418 afișări
Imaginea articolului Dezastru în Thailanda după ce un depozit de artificii a explodat. Bilanţul tragediei se ridică la peste o sută de răniţi

Sursa foto: Hepta

Peste 100 de răniţi şi sute de locuinţe ar fi fost avariate în apropiere de graniţa cu Malaezia

Se crede că explozia produsă sâmbătă în oraşul Sungai Kolok, în provincia sudică Narathiwat, a fost cauzată de sudură în timpul lucrărilor de construcţie a clădirii.

„Un depozit în care erau petarde în Sungai Kolok a explodat sâmbătă după-amiază, ultimul bilanţ fiind de nouă morţi şi 115 răniţi”, a declarat guvernatorul din Narathiwat, Sanan Pongaksorn.

„Incendiul este acum sub control. Ancheta preliminară sugerează că şi cauza o eroare tehnică în timpul procesului de sudare a oţelului, deoarece clădirea este în construcţie”.

Imaginile difuzate de presa locală au arătat o coloană uriaşă de fum care se ridica în aer şi numeroase magazine, case şi vehicule grav avariate de forţa exploziei - unele în flăcări, iar altele cu acoperişurile smulse de vânt.

Postul de televiziune Thai PBS a raportat că până la 500 de case au fost avariate de explozie în oraşul de la graniţa cu Malaezia.

„Mă jucam cu telefonul în casă, apoi, deodată, am auzit un zgomot puternic, ca un tunet şi toată casa mea s-a cutremurat”, a declarat Seksan Taesen, care locuieşte la 100 de metri de depozit.

„Apoi am văzut că acoperişul meu era larg deschis. M-am uitat afară şi am văzut o casă prăbuşindu-se şi oameni care zăceau pe jos peste tot. Era un haos”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici