Diplomat elveţian de rang înalt, găsit mort în capitala Iranului

  • Un diplomat elveţian de rang înalt a fost găsit mort în capitala Iranului
  • O funcţionară a Ambasadei Elveţiei a căzut de la etajul 18 al unei clădiri din Teheran
  • Nu există informaţii în legătură cu circumstanţele exacte ale decesului sau privind motivul
568 afișări
Imaginea articolului Diplomat elveţian de rang înalt, găsit mort în capitala Iranului

Diplomat elveţian de rang înalt, găsit mort în capitala Iranului

Prim-secretarul Ambasadei Elveţiei în Iran a fost găsit mort, marţi, aparent după ce a căzut de la un etaj superior al clădirii în care locuia, în nordul oraşului Teheran, informează site-ul elveţian SwissInfo.ch. Conform agenţiei iraniene ILNA, angajata Ambasadei Elveţiei locuia la etajul 18 al unei clădiri situate în zona de nord a capitalei Iranului.

Angajata avea 52 de ani şi era diplomatul elveţian cu rangul al doilea din Iran. Ministerul elveţian de Externe a confirmat decesul unei funcţionare din cadrul Ambasadei Elveţiei din Teheran.

"Ministerul elveţian de Externe şi ministrul Ignazio Cassis sunt şocaţi de acest deces tragic şi transmit condoleanţe familiei", a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei.

Nu există informaţii în legătură cu circumstanţele exacte ale decesului sau privind motivul. Elveţia are un rol special în relaţia cu Iranul, reprezentând interesele diplomatice ale Statelor Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici