Disputa Boeing-Airbus: Londra anunţă că a ajuns la un acord cu Washingtonul în privinţa importurilor din Marea Britanie

  • Guvernul britanic a anunţat că a ajuns la un acord cu administraţia Joe Biden pentru a renunţa la taxele vamale asupra produselor britanice
  • Taxele au fost impuse de Donald Trump în urma unei vechi dispute între Airbus şi Boeing.
319 afișări
Imaginea articolului Disputa Boeing-Airbus: Londra anunţă că a ajuns la un acord cu Washingtonul în privinţa importurilor din Marea Britanie
Guvernul britanic a anunţat joi că a ajuns la un acord cu administraţia Joe Biden pentru a renunţa la taxele vamale asupra produselor britanice impuse de Donald Trump, în urma unei vechi dispute între Airbus şi Boeing, notează Le Figaro.
 
Acordul, anunţat pe Twitter de ministrul Comerţului Exterior din Marea Britanie, Liz Truss, elimină tarifele de 25% la whisky-ul scoţian, caşmirul şi alte produse.
Premierul britanic Boris Johnson a scris pe Twitter că acordul semnat cu Statele Unite  reprezintă „o veste fantastică,” subliniind efectul său benefic pentru companiile britanice.
 
„De la distileriile de whisky scoţian la producătorii de brânză Stilton, decizia SUA de a suspenda taxele pentru anumite exporturi britanice va aduce beneficii companiilor din Marea Britanie,” a scris Boris Johnson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici