Dmitri Medvedev: Rusia va răspunde cu fermitate în cazul ameninţărilor la adresa intereselor sale

Rusia trebuie să fie capabilă să răspundă ferm în cadrul politicii sale externe, dar doar în cazul în care acţiunile partenerilor săi ameninţă interesele cetăţenilor ruşi, a declarat vineri preşedintele Dmitri Medvedev, relatează RIA Novosti în pagina electronică.

9 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev: Rusia va răspunde cu fermitate în cazul ameninţărilor la adresa intereselor sale

Dmitri Medvedev: Rusia va răspunde cu fermitate în cazul ameninţărilor la adresa intereselor sale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu trebuie să ne arătăm pumnii, dar, în acelaşi timp, trebuie să fim capabili să ripostăm în caz de dificultăţi. Uneori într-un mod foarte ferm. Şi doar dacă interesele cetăţenilor noştri sunt ameninţate", a declarat şeful statului rus, într-un interviu pentru postul public de televiziune NTV.

"În orice alt caz, trebuie să fim un partener previzibil, puternic şi comod pentru vecinii noştri", a continuat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici