Dmitri Medvedev va participa la funeraliile preşedintelui polonez

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, va merge în Polonia pentru a asista, duminică, la funeraliile preşedintelui polonez Lech Kaczynski şi ale soţiei sale, Maria, decedaţi într-un accident de avion în Rusia, a anunţat miercuri Kremlinul.

15 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev va participa la funeraliile preşedintelui polonez

Dmitri Medvedev va participa la funeraliile preşedintelui polonez

Un purtător de cuvânt al Preşedinţiei ruse anunţase, marţi, la Washington, posibila participare a preşedintelui la funeraliile omologului său polonez.

Lech Kaczynski şi soţia sa urmează să fie înmormântaţi în catedrala regilor Poloniei, Wavel, în Cracovia, a anunţat, marţi, cardinalul Stanislaw Dziwisz, arhiepiscop de Cracovia.

Avionul prezidenţial polonez s-a prăbuşit sâmbătă la Smolensk, în vestul Rusiei, provocând moartea preşedintelui Lech Kaczynski, a soţiei sale şi a altor 94 de persoane, între care numeroşi oficiali politici şi militari de rang înalt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici