Documentar despre imunologul Fauci, realizat de către National Geographic Documentary Films, în pregătire

  • Un lungmetraj de tip documentar despre imunologul Anthony Fauci este realizat de către John Hoffman şi Janet Tobias.
  • Fauci este director al Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase, dar a devenit o personalitate de calibru mondială în pandemie.
398 afișări
Imaginea articolului Documentar despre imunologul Fauci, realizat de către National Geographic Documentary Films, în pregătire

Documentar despre imunologul Fauci, realizat de către National Geographic Documentary Films, în pregătire

Figură respectată pentru asumpţiile sale despre COVID-19, Anthony Fauci va fi „subiectul” unui documentar, informează Variety.
 
Contrariindu-se mereu cu fostul preşedinte american Donald Trump, Fauci a ieşit des cu declaraţii privind gravitatea infecţiei cu SARS-CoV-2, câştigând respectului publicului american.
Totuşi, afirmaţiile sale nu au fost lipsite de critici. Mai mult, specialistul ar fi primit şi ameninţări cu moartea de la susţinătorii lui Trump şi cei anti-vaccinare.
 
 
„Fauci”  va fi lansat de National Geographic Documentary Films. Lungmetrajul va fi produs de către Dan Cogan (premiat cu Oscar) şi Liz Garbus, care a fost de două ori nominalizată la premiile Academiei americane de film. 
 
 
Regizorii promit telespectatorilor „o incursiune rară asupra carierei îndelungate şi a vieţii personale ale funcţionarului public şi erou american, care, după o viaţă în serviciul public, s-a confruntat cu cel mai mare test: o pandemie a cărei agresivitate este fără comparaţie în istoria modernă”.
 
Documentarul nu va aborda doar munca şi cariera lui Fauci privind pandemia, ci va prezenta eforturile sale anterioare în combaterea SIDA şi Ebola, ca oficial public în şapte administraţii.
Totodată, vor fi incluse şi interviuri cu familia lui, cu prieteni şi colegi, inclusiv cu George W. Bush, Bill Gates, Bono şi diverşi activişti. 
 
„Există un singur dr. Fauci şi este un privilegiu incredibil să prezentăm publicului misiunea acesteuia de-o viaţă în tratarea bolii şi prevenirea izbucnirii epidemiilor”, a spus Hoffman şi Tobias, într-un comunicat. „Acest film va fi un portret intim, fără precedent, al celui mai important funcţionar public al naţiunii noastre.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici