Doi oameni au murit după prăbuşirea unui elicopter militar în apropiere de Roma

Două persoane au murit după ce un elicopter al armatei italiene s-a prăbuşit joi la nord de oraşul Roma, anunţă autorităţile, citate de site-ul ziarului Il Messaggero.

103 afișări
Imaginea articolului Doi oameni au murit după prăbuşirea unui elicopter militar în apropiere de Roma

Doi oameni au murit după prăbuşirea unui elicopter militar în apropiere de Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elicopterul militar de tip AB 206, modificat pentru misiuni de formare a piloţilor, s-a prăbuşit joi după-amiază în zona Monte Marta, în provincia Viterbo, la nord de oraşul Roma, informează Il Messaggero.

Aparatul militar a lovit un cablu de înaltă tensiune şi a căzut într-o zonă montană. Cele două persoane aflate la bord - generalul de aviaţie Giangiacomo Calligaris, în vârstă de 57 de ani şi un student, Paolo Lozzi, 25 de ani - au murit pe loc.

Autorităţile italiene au declanşat o anchetă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici