Doi soldaţi turci au murit după explozia unei bombe artizanale în provincia Mardin

Doi soldaţi au murit duminică după ce o bombă artizanală a explodat în districtul Nusaybin din sud-estul Turciei, unde au loc confruntări între forţele de securitate şi rebelii din cadrul grupării Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a declarat pentru AFP un responsabil din cadrul armatei.

416 afișări
Imaginea articolului Doi soldaţi turci au murit după explozia unei bombe artizanale în provincia Mardin

Doi soldaţi turci au murit după explozia unei bombe artizanale în provincia Mardin

Un militar a fost grav rănit de explozia bombei artizanale, pe care soldaţii încercau să o dezamorseze, a precizat un responsabil sub condiţia anonimatului, afirmând că aceasta fusese plasată de membrii PKK, relatează Le Figaro.

Armata desfăşoară o operaţiune militară de anvergură la Nusaybin, district al provinciei Mardin, unde opt membri PKK au fost eliminaţi sâmbătă, a anunţat Statul Major turc, într-un comunicat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici