Donald Trump a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Care au fost declaraţiile preşedintelui până acum

  • Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump, au fost confirmaţi pozitivi pentru COVID-19
  • Cei doi s-au infectat după ce consilierul de încredere al lui Trump, Hope Hicks, a fost confirmată pozitiv în decursul săptămânii
  • Deşi America înregistrează cel mai mare raport de infectări, corelat cu numărul de locuitori, Donald Trump a avut o atitudine sfidătoare faţă de toate măsurile de protecţie sugerate de autorităţi
990 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Care au fost declaraţiile preşedintelui până acum

Donald Trump a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Care au fost declaraţiile preşedintelui până acum

Statele Unite ale Americii înregistrează cele mai multe decese şi infectări, raportat la numărul de locuitori. Însă, preşedintele Americii, Donald Trump, a ales să minimizeze efectele pandemiei în discursurile sale. Iată o trecere în revistă a celor mai importante declaraţii ale lui Trump, pe tema coronavirusului.

  • 22 ianurie, primul caz confirmat in SUA- ”Totul este sub control”

”Avem totul sub control, este vorba doar de o persoană care s-a întors din China. Totul va fi bine.”

  • 9 martie. Trump compară boala COVID-19 cu gripa

”În urmă cu un an, 37.000 de americani mureau din cauza unei gripe banale. În medie, din cauza gripei, se înregistrează între 27.000 şi 70.000 de decese. Nimic nu se închide, viaţa, economia, totul merge înainte!”

  • 31 martie- ”Asta nu este gripă”

”Asta nu este gripă. E un virus agresiv. Atunci când un prieten ajunge în spital, un tip cu un stil de viaţă sănătos, şi îl suni a doua zi şi e în comă...Clar nu este gripă.”

  • 3 aprilie- ”Aleg să nu port mască”

”Purtatul măştii va fi o chestiune de alegere. Poţi să o porţi sau nu. Eu aleg să nu o port, dar alţii pot alege să o poarte şi e ok.”

  • 21 iulie- ”Purtaţi mască!”

”Vă sfătuim pe toţi să purtaţi mască în spaţiile aglomerate.”

  • 10 septembrie- Începem să găsim soluţii

”Veştile bune deja încep să apară din partea doctorilor şi oamenilor de ştiinţă, care lucrează la un vaccin.”


Pe tot parcursul campaniei electorale, subiectul pandemiei de coronavirus a fost un punct fierbinte al tuturor dezbaterilor şi discursurilor politice. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici