Donald Trump afirmă că îi pare "foarte rău" pentru Paul Manafort

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a declarat vineri că îi pare "foarte rău" pentru Paul Manafort, fostul şef al echipei sale de campanie electorală condamnat la aproape patru ani de închisoare, informează BBC News online.

799 afișări
Imaginea articolului Donald Trump afirmă că îi pare "foarte rău" pentru Paul Manafort

Donald Trump afirmă că îi pare "foarte rău" pentru Paul Manafort

"Îmi pare foarte rău pentru Paul Manafort. Cred că este o perioadă foarte, foarte dificilă pentru el", a declarat Donald Trump la Casa Albă.

Paul Manafort, fost activist de lobby, a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală după desfăşurarea unor activităţi de consultanţă pentru politicieni proruşi din Ucraina. Manafort a fost condamnat la 47 de luni de închisoare.

Paul Manafort urmează să fie condamnat într-un alt caz de activităţi ilegale de lobby săptămâna viitoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici