Donald Trump îşi schimbă reşedinţa din New York în Florida. Guvernatorul statului New York: „Drum bun şi cale bătută”

Donald Trump a anunţat că va face din proprietatea sa din Palm Beach, Florida, reşedinţa sa permanentă, în locul apartamentului său din Trump Tower din New York, relatează agenţia Reuters.

3295 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îşi schimbă reşedinţa din New York în Florida. Guvernatorul statului New York: „Drum bun şi cale bătută”

Donald Trump îşi schimbă reşedinţa permanentă din New York în Florida

Trump deţine proprietatea din Palm Beach din 1985 şi a petrecut mai mult timp aici decât în apartamentul său de pe bulevardul Fifth Avenue din New York.

"Familia mea şi cu mine vom face din Palm Beach, Florida, reşedinţa noastră permanentă", a scris Trump pe Twitter.

"În pofida faptului că plătesc milioane de dolari în oraş, în taxe locale şi pentru stat în fiecare an, am fost tratat foarte prost de liderii politici atât ai oraşului, cât şi ai statului", a precizat el, referindu-se la New York.

 

Trump a fost crescut în cartierul Queens, iar mai târziu s-a mutat în Manhattan. Trump Tower serveşte atât ca reşedinţă, cât şi ca sediu central al Organizaţiei Trump, compania sa imobiliară.

 

"Ca preşedinte, voi fi mereu aici pentru a ajuta New York-ul şi pe oamenii minunaţi din New York. Va avea mereu un loc special în inima mea!", a mai afirmat Trump.

Trump, un republican, a avut dispute cu primarul metropolei, Bill de Blasio, şi guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, ambii democraţi.

"Drum bun şi cale bătută. Nu e ca şi cum @realDonaldTrump plătea taxe aici Este al tău, Florida", a postat Cuomo pe Twitter.

"Ai grijă să nu te lovească uşa când ieşi", a postat pe Twitter la rândul lui Bill de Blasio.

Trump a depus o cerere pentru a-şi schimba reşedinţa la sfârşitul lui septembrie la tribunalul competent din comitatul Palm Beach, a relatat New York Times. În statul Florida nu se percepe impozit pe venit, în vreme ce în New York, da.

 

Taguri:
trump,
reşedinţă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici