Donald Trump se va întâlni cu Benjamin Netanyahu la Casa Albă în martie. Premierul Israelului, acuzat de acte de corupţie

Preşedintele SUA, Donald Trump, se va întâlni pe 5 martie, la Casa Albă, cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, afirmă doi oficiali americani citaţi de site-ul agenţiei Reuters.

260 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se va întâlni cu Benjamin Netanyahu la Casa Albă în martie. Premierul Israelului, acuzat de acte de corupţie

Donald Trump se va întâlni cu Benjamin Netanyahu la Casa Albă în martie

"Preşedintele are o relaţie extraordinară cu premierul (Benjamin Netanyahu - n.red.) şi abia aşteaptă să aibă o întrevedere cu el", a declarat un oficial din cadrul Preşedinţiei SUA.

Întrevederea intervine în contextul în care Benjamin Netanyahu ar urma să fie pus sub acuzare pentru presupuse acte de corupţie. Premierul Israelului a respins acuzaţiile.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici