Donald Trump se deplasează la liceul din Florida unde a avut loc atacul soldat cu 17 morţi: "Lucrez şi cu Congresul pe multe fronturi"

Preşedintele SUA, Donald Trump, se va deplasa vineri în orăşelul Parkland, situat în statul Florida, pentru a vizita liceul în care a avut loc atacul armat soldat cu moartea a 17 persoane, informează site-ul publicaţiei The Hill.

187 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se deplasează la liceul din Florida unde a avut loc atacul soldat cu 17 morţi: "Lucrez şi cu Congresul pe multe fronturi"

Donald Trump se deplasează la liceul din Florida unde a avut loc atacul soldat cu 17 morţi

"Voi merge în Florida astăzi pentru a mă întâlni cu unii dintre cei mai curajoşi oameni de pe pământ, dar ale căror vieţi au fost distruse total. Lucrez şi cu Congresul pe multe fronturi", a transmis Donald Trump vineri prin Twitter.

Donald Trump vizitează statul Florida pentru un eveniment organizat cu ocazia Zilei Preşedinţilor şi în contextul atacului armat comis la Liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, unde un adolescent a ucis 17 persoane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici