Româncă arestată în Italia, prinsă la Penitenciarul Botoşani, unde îşi vizita concubinul

O femeie de 36 de ani, din Suceava, care a fost arestată de autorităţile italiene, a fost reţinută de poliţiştii din Botoşani în baza unui mandat internaţional, în timp acesta se afla în Penitenciarul din oraş, unde îşi vizita concubinul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

347 afișări
Imaginea articolului Româncă arestată în Italia, prinsă la Penitenciarul Botoşani, unde îşi vizita concubinul

Româncă arestată în Italia, prinsă la Penitenciarul Botoşani, unde îşi vizita concubinul

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Botoşani, femeia de 36 de ani a fost reţinută joi pe raza municipiului Botoşani, pe numele acesteia existând un mandat de arestare emis de autorităţile italiene. Aceasta a fost ridicată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Peniteniciarul Botoşani unde îşi vizita concubinul.

“Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Botoşani o femeie de 36 de ani, din municipiul Suceava, pe numele căreia exista o semnalare în vederea arestării şi predării către autorităţile judiciare ale statului italian, fiind condamnată pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului, comise pe teritoriul Italiei”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoartului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Femeia a fost prezentată în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, cei care au pus în executare mandatul şi au dispus reţinerea acesteia pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată vineri magistraţilor Curţii de Apel Suceava, cu propunere de arestare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici