Donald Trump şochează din nou: Ce mesaj a scris pe "Steaua lui David" pentru a o ataca pe Hillary Clinton - FOTO

Donald Trump, potenţialul candidat republican la Casa Albă, este protagonistul unui nou scandal de proporţii după ce a publicat pe contul său de Twitter un mesaj scris pe "Steaua lui David" în care o acuză pe Hillary Clinton, că este „cel mai corupt candidat”.

28853 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şochează din nou: Ce mesaj a scris pe "Steaua lui David" pentru a o ataca pe Hillary Clinton - FOTO

Donald Trump şochează din nou: A folosit Steaua lui David pentru a o ataca pe Hillary Clinton - FOTO

După avalanşa de indignare pe care a provocat-o, folosind acest simbol - pe care evreii erau obligaţi să-l poarte la vedere în timpul Holocaustului - pentru a sugera că evreii sunt lacomi, imaginea iniţială a fost ştearsă, informează New York Times.
 
 
Deşi în mesajul republicat mesajul rămâne, fiind plasat pe o bulină roşie, gestul lui Trump a fost taxat dur. 
 
 

Potenţialul candidat republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, susţine că adversara sa democrată, Hillary Clinton, în calitatea de secretar de Stat, a gestionat bugetul ca pe un "fond speculativ personal".

În plus, susţine Donald Trump, Fundaţia Clinton ar fi reuşit să influenţeze prin donaţii politica externă a SUA coordonată de Hillary Clinton.

"Sunt minciuni, ipocrizie şi teorii ale conspiraţiei", a reacţionat Glen Caplin, un purtător de cuvânt al lui Hillary Clinton.

 

 
 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici