Donald Trump susţine că nu este "niciun haos la Casa Albă", în pofida mai multor demisii

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a dat asigurări, luni, că nu există "niciun haos la Casa Albă", pe fondul criticilor privind demiterea unor funcţionari ai Preşedinţiei, relatează site-ul Politico.com.

474 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că nu este "niciun haos la Casa Albă", în pofida mai multor demisii

Donald Trump susţine că nu este "niciun haos la Casa Albă", în pofida mai multor demisii

"Avem cele mai mari câştiguri la bursele de mărfuri, cele mai bune cifre economice din ultimii ani, rata şomajului este la cel mai scăzut nivel din ultimii 17 ani, salariile cresc, frontierele sunt securizate: niciun haos la Casa Albă!", a transmis Donald Trump luni prin Twitter.

Şeful cancelariei de la Casa Albă, Reince Priebus, şi-a dat demisia săptămâna trecută, după ce a fost criticat în mod vulgar de Anthony Scaramucci, noul director de comunicare al Preşedinţiei SUA. Din cauza angajării lui Anthony Scaramucci, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, a demisionat acum câteva săptămâni. În locul lui Reince Priebus a fost numit John Kelly, fost secretar pentru Securitatea Internă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici