Donald Trump va efectua un turneu în Asia în luna noiembrie "pentru maximizarea presiunilor asupra Coreei de Nord"

Donald Trump, preşedintele SUA, va efectua un turneu în Asia în perioada 3-14 noiembrie, în contextul amplificării tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, a anunţat luni Casa Albă.

296 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va efectua un turneu în Asia în luna noiembrie "pentru maximizarea presiunilor asupra Coreei de Nord"

Donald Trump va efectua un turneu în Asia în luna noiembrie

Donald Trump se va deplasa în Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine, în intervalul 3-14 noiembrie. De asemenea, Donald Trump va vizita statul american Hawaii.

"Preşedintele SUA va îndemna comunitatea internaţională să se mobilizeze pentru maximizarea presiunilor asupra Coreei de Nord", precizează Casa Albă.

Donald Trump va reitera angajamentele în favoarea alianţelor şi parteneriatelor pe care le au Statele Unite. De asemenea, liderul american va participa la reuniunea Organizaţiei pentru Cooperare Economică în Asia-Pacific şi la lucrările Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est.

Donald Trump urmează să aibă întrevederi cu preşedintele Chinei, Xi Jinping, cu premierul Japoniei, Shinzo Abe, cu preşedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, şi cu preşedintele Vietnamului, Tran Dai Quang.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici