Două bombardiere ruseşti, interceptate de avioane de vânătoare americane în apropiere de Alaska

Două avioane de vânătoare americane au interceptat două bombardiere ruseşti în spaţiul aerian internaţional din apropiere de Alaska, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

3627 afișări
Imaginea articolului Două bombardiere ruseşti, interceptate de avioane de vânătoare americane în apropiere de Alaska

Două bombardiere ruseşti, interceptate de avioane de vânătoare americane în apropiere de Alaska

Andrew Hennessy, purtătorul de cuvânt al comandantului de apărare aeriană nord-americană, a declarat pentru CNN că bombardierele ruseşti TU-95 efectuau misiuni la aproximativ la aproximativ 300 de kilometri distanţă de coastele Alaskăi.

”Două avioane de vânătoare F-22 Norad au interceptat bombardierele ruseşti, forţându-le să părăsească zona”, a declarat Hennessy.

Potrivit sursei citate, bombardierele ruseşti nu au intrat în spaţiul aerian al Statelor Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici