Două persoane au fost rănite după ce un individ a intrat cu maşina în mulţime la Nîmes, în Franţa

Două persoane au fost rănite în noaptea de joi până vineri după ce un individ a intrat intenţionat într-un grup de persoane care stăteau pe terasa din faţa unui bar din oraşul francez Nîmes, relatează site-ul cotidianului Le Parisien.

1018 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost rănite după ce un individ a intrat cu maşina în mulţime la Nîmes, în Franţa

Două persoane au fost rănite după ce un individ a intrat cu maşina în mulţime la Nîmes, în Franţa

Incidentul s-a produs vineri în jurul ori locale 01.30 (ora României, 02.30).

Cele două persoane au suferit răni în zona membrelor inferioare şi au fost spitalizate, însă viaţa nu le este pusă în pericol de rănile suferite.

Şoferul a încercat să fugă de la locul faptei, însă a fost oprit de mai mulţi martori oculari.

Aflat într-o stare de "relativă confuzie mentală" în timpul arestării sale, omul a fost spitalizat, a declarat procurorul Eric Maurel.

Pe numele bărbatului a fost deschisă o anchetă pentru tentativă de omor.

Mai mulţi martori oculari au declarat că l-au auzit pe şofer strigând "Allah akbar". Potrivit unei surse apropiate investigaţiei, suspectul nu este cunoscut autorităţilor pentru fapte de radicalizare şi ipoteza unui act terorist este momentan exclusă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici